Om

Nyborg Sørensen


Nyborg Sørensen er en solid, velkonsolideret og familiedrevet virksomhed, der blev etableret i 1972 af murermester Frank Nyborg Sørensen og hustruen Jytte. Senere er de to sønner, murer- og kloakmester Peder Nyborg Sørensen og tømrermester Christian Nyborg Sørensen, trådt ind i firmaet som medejere og en del af ledelsen.

Tilfredse kunder

Vi sætter en ære i, at du som kunde får en løsning på din opgave, du bliver tilfreds med. Helst så tilfreds, at du vil anbefale os til andre. Derfor har vi også et solidt grundlag af gode, stabile og faste kunder, som heldigvis bliver løbende suppleret af nye. De fleste opgaver løser vi på Djursland og i området i og omkring Aarhus. Du får kvalitet til en pris, der holder.

Fasttømret medarbejderstab

Vores faste stab af 12-15 medarbejdere har stor erfaring og bliver løbende opdateret med den nyeste faglige viden. De fleste af dem har været en del af Nyborg Sørensen familien i en længere årrække og er vant til selv at træffe beslutninger på byggepladsen, så opgaverne bliver løst med det bedst mulige resultat. De kompetencer er især vigtige, når det handler om renoverings- eller udbygningsopgaver.
Hele staben samles med mellemrum til sociale arrangementer, faglige kurser og møder, både i virksomheden og eksternt. Vi prioriterer sikkerhed og arbejdsmiljø på arbejdspladsen højt.

Opdateret maskinpark

Vi råder over en moderne maskinpark og investerer løbende i nyt værktøj og udstyr, så vi rationelt kan klare enhver opgave. Der er stor fokus på brug af hjælpemidler til aflastning af fysisk krævende arbejdsopgaver.

Din sikkerhed

Vi er medlem af Byg Garanti, der garanterer dig kvalitetssikret arbejde. Som kunde har du altid mulighed for at kontakte Byggeriets Ankenævn, hvis du vil indgive en klage. På den måde sikrer du din investering, og vi sikrer, at alt går præcis efter bogen.

Certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol